Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @hollow man Przyznam, że mam nieco inny odbiór Murakamiego, ale faktem jest, że często jego bohaterowie mierzą się z dużymi kuksańcami losu.
    • @Berenika97    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bereniko …jeśli tak myślisz o samej sobie…

nie przejmuj się mną- mam specyficzne poczucie humoru ale nie jest moją intencją kogokolwiek urazić.!     
    • @Leszczym   O proszę, ja tu uderzam w wysokie, filozoficzne tony o przekraczaniu granic, a Ty od razu sprowadzasz to w zdecydowanie bardziej namacalne (nawet macalne)  rejony! ;)) Ale przyznaję bez bicia - lingwistycznie i biologicznie wszystko się zgadza. :)))  Pozdrawiam. :))))) 
    • @Leszczym Murakami... Niewiele daje nadziei. Ludzie u niego są poturbowani, wyjałowieni, nawet rozpaczy pozbawieni. Bo rozpacz to wydatek energetyczny, na który ich nie stać i oznaczałaby, że coś wiąże ich ze światem. Dlatego nie czytałbym stojąc na parapecie.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@LessLove ? A to niby dlaczego?

Myślisz, że ja nie ogarniam? spoconych testosteronów? przychodzę na budowę w szpilkach, sukience z dekoltem i  wszystko…natychmiast wzrasta mam na myśli postępy w budowie, oczywiście!       lubię! jednak troszkę mnie znasz Braciszku  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...