Waldemar Talar Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 popsuty wczoraj dziś naprawia bukietem słów i polnych kwiatów gdyż boi się jutra które może być jeszcze bardziej niż trudniejsze bo miłość nie lubi gdy ktoś ją rani a potem z leku podaniem czeka
PACKA Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 "miłość nie lubi gdy ktoś ją rani a potem z leku podaniem czeka " ten kawałek mi się podoba:) mam wątpliwości czy poprawne gramatycznie jest sformułowanie " jeszcze bardziej niż trudniejsze" chodzi o stopniowanie trudne - trudniejsze, chyba nie ma potrzeby pisać bardziej niż trudniejsze, choć mogło być to zamierzone przez autora??? nie wiem..pozdrawiam
maria nika Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Tak,dla mnie ostatnia też najbardziej przypada bardziej niż trudniejsze- ciekawe Pozdrawiam
emil_grabicz Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Waldziu, (przepraszam za kolokwializm, ale mój brat ma tak właśnie na imię) podoba się wiersz. Ma w sobie pewną ulotność babiego lata i łąkowego dmuchawca. Nie mogę się jednak oprzeć pokusie, żeby nie napisać Ci mojej wersji, która być może czyta się płynniej. Daruj Waść śmiałość. popsuty wczoraj dzisiaj naprawia z bukietem słowa i polnych kwiatów boi się jutra które być może jeszcze trudniejsze porażki chowa bo miłość nie lubi gdy ktoś ją rani a potem z leku podaniem czeka :) Pozdrawiam. Rozliryczniłeś mnie ostatnim akordem(ostatnia strofa) :)
Nata_Kruk Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Lekarstwo na miłość.... w pamięci mam świetną komedię z Kaliną Jędrusik w jednej z głównych ról. Ogólnie, przesłanie wiersza w porządku. Pozdrawiam... :)
Waldemar Talar Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Wszystkim obecnym pod wierszem wielkie dzięki . Przepraszam że tak późno to robię . Obowiązki nie pozwalały na wcześniejsze . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi