-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Achilles_Rasti · Opublikowano
potykasz się dalej chcesz ratujesz coś czy siebie? ...a może to jedno i to samo więc idziesz dalej czy dlatego że chcesz czy dlatego że nie umiesz się zatrzymać uważaj... żebyś nie zmienił tego czego chciałeś od początku... bo możesz dojść i nie pamiętać po co... -
Przez viola arvensis · Opublikowano
Przecież nie jest aż tak zimno w końcu maj niedawno przyszedł . Czemu drżę i czemu marznę? Czemu ptaków już nie słyszę? Piję kawę nazbyt gorzką słone krople weń wpadają. Czemu oczy mi mętnieją Aniołowie rzewnie grają? Mowią, że już jest południe lecz wskazówki nie istnieją. Mroki rzeźbią mnie od wewnątrz i malują beznadzieją. Znowu jestem tą dziewczynką siedzę w kącie ciągle sama. Nie pasuję, całkiem obca jak krwawiąca, cięta rana. Ból przepływa we mnie rzeką długą, rwącą i bezdenną. Czemu ciągle żyć tu muszę i umierać, nadaremno? Na coś mnie tu Boże wstawił w ten świat, w którym nic nie znaczę? Tylko czuję zbyt głęboko, tylko cierpię, tylko płaczę. Dokąd uciec i gdzie zostać wszystkie drogi zapomniane. Nawet sny co miały koić otwierają żywą ranę. Przecież nie jest aż tak zimno czemu drżę jak liść na wietrze? Mówią, że nadchodzi lato a ja marznę w grubym swetrze... -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@FaLcorN @LessLove płakać będę ! tym razem naprawdę!!! Proszę się tutaj nie kłócić! I nie dokuczać mi !Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
rzęsy mnie bolą i opuszki ! Dobranoc.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne