Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - szanuje życie - ono mnie cieszy - rodzina dom  przyjaciele to jest to coś ozdabia moje dni -                                                   Pzdr.serdecznie. Witaj - czy ja wiem  - dzięki za czytanie -                                                                             Pzdr. Witaj - zgadzam się z tym komentarzem - miło że czytasz - dziękuje -                                                                                                                          Pzdr.
    • @KOBIETA To wiersz napisany z czułością i powagą. "Drzwi skrzypnęły, cichutko zgasło światło" - piękny początek, intymny i cichy. Śmierć nie musi być dramatyczna, żeby być ważna. Ostatni wers - "tam gdzie już nic nie boli, nic nam nie potrzeba" - to proste, prawdziwe i pocieszające bez słodkości. Pięknie!
    • ciało świątynia Boga wiele filarów po co gips?
    • @Berenika97   och Nika.   Twoje słowa przyszły cicho, jak płaszcz, w którym można się schować i poczuć, że świat jest miękki.   Zostały - i w każdym zdaniu czuję ciepło Twojej obecności.   Niech Ci będzie ciepło, gdziekolwiek czytasz, bo od Ciebie serce słowa bije inaczej.   j.    
    • @Atena To piękny wiersz o stracie - nie tylko lata, ale czegoś znacznie głębszego.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...