Quo vadis Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Widzę ludzi tłum, którzy idąc drogą poszukują szczęścia. Widzę ludzi tłum, którzy w tym pośpiechu odnaleźć nie mogą swego w świecie miejsca. Widzę ludzi tłum, który masa jest, a przez to marnością. Widzę ludzi tłum, który się popiera wzajem swą sztuczną pewnością. Widzę ludzi tłum, nie dołączę do nich, bo są dwie jedynie drogi: Zginąć w tłumie bezimennych lub wyborów własnych dokonując nie okazać trwogi.
Quo vadis Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Pierwszy przesłany tu mój wiersz:) Za rady z góry dziękuję
teresa943 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesli już mogę coś radzić, to przede wszystkim okroić z tego, co "przegadane", np. taktłum na drodze poszukuje szczęścia w pośpiechu nie może odnaleźć swego miejsca w świecie mam dwie drogi zginąć w tłumie lub dokonać własnych wyborów bez trwogi to tylko moja sugestia, radziłabym po napisaniu czytać wiersz wiele razy głośno, zastanowić się i dopiero potem wkleić...warto się potrudzić, by było coraz lepiej :) powodzenia życzę serdecznie pozdrawiam :)
Quo vadis Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dzięki za rady i czytanie. Nad sugestią pomyślę...
aluna Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Fajnie...przelałeś przemyślenia, sam widzisz jak Teresa ...rozwikła ...rozpisanie ...Ona to Taka Dobra wróżka....! ŻYCZĘ POWODZENIA ,POZDRAWIAM! Ania
Judyt Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 dobry tekst, wymagający poskrobania tego owego wnim, ale ma swoją specyfikę a to już ważne, J.(:
Rekomendowane odpowiedzi