Ikimura Doniro Hakamari Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Nie mów dobranoc gdy wstaję nowy dzień Wielkie chmury to tylko mały deszcz Nawet gdy jest bardzo źle uwierz że Świat to raj gdzie nie ma miejsca na płacz Nie ma sensu zegnać się gdy woła nas dzien Dowidzenia zbędne jest gdy jesteś tu Po co po swiecie sie tluc gdy masz mnie Ty i ja przez hektary zielonych traw przez caly ten zly swiat przejdzmy choc raz ......................................................
Bernadetta1 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 tytul mi sie skojarzyl z mydelkiem...Fa;)pozdr.
Poskromiciel_Piura Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Bardzo pozytywnie, podoba mi się (tak samo jak Twój nick). Pozdrawiam.
Ikimura Doniro Hakamari Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Dzięki natchnieniem do tego co pisze i pisałem(kokopustelnik,HujPL)są pieśni oazowe ,Bogusław Mec, Declan Gablaith, i twórczość romantyków:) Ciesze się że się podoba
teresa943 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mów dobranoc gdy wstaję wielkie chmury to mały deszcz nawet gdy źle uwierz że w świecie nie ma miejsca na płacz więc nie żegnaj gdy woła dzień do widzenia zbędne gdy jesteś po co nam po świecie się tluc przez hektary zielonych traw razem możemy choć raz przejść ten zły świat sorki, ale tak tak lepiej mi się czyta...wygląda mi to na przesłanie jednej z piosenek oazowych, jednak nie kojarzę tytułu...może warto nieco poprawić warsztat? pozdrawiam :)
Ikimura Doniro Hakamari Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Nie mów dobranoc gdy wstaję wielkie chmury to mały deszcz nawet gdy źle uwierz że w świecie nie ma miejsca na płacz więc nie żegnaj gdy woła dzień do widzenia zbędne gdy jesteś po co nam po świecie się tluc przez hektary zielonych traw razem możemy choć raz przejść ten zły świat to wersja Tereski:) Dlaczego? Bo to niestety trywialnie inny wiersz lekkie poprawki stworzyły nowy wiersz podobny ale inny to nie pieśń oazowa a autorska wersja ,,Declan Galbraith - Till The Day We Meet Again"
Rekomendowane odpowiedzi