Niemy Krzyk. Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 nakazali ci malutki trzymać zło w swych małych rączkach widzieć to co nas oślepia nakazali ci dorosnąć mimo że nawet nie pamiętasz jeszcze drogi do szkoły i rozdarli twoje szaty okrywające dzieciństwo po to by zastąpić żelaznym pancerzem już nie bawisz się w piasku nie budujesz babek zamiast tego gra w czerwone kto więcej i tak cierpisz wciąż malutki tą zabawą dla dorosłych zamiast babek- mały granat a za oknem karuzela czołgów
Sfinks13 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 ładny ten wiersz, tylko męczy mnie jego miejsce i czas, gdyż nie wiem czy chodzi o II wojnę, czy o terroryzm, ale to tylko szczegół, bo to co mnie zastanawia to chyba tylko dla wnikliwych czytaczy i pewnie Autorka miała taki zamiar. serdecznie 13
Niemy Krzyk. Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Witam 13, miło że zajrzałeś:) Jeśli chodzi o czas i miejsce...to już zależy od wyobraźni czytelnika, bo można to dopasować do wielu aspektów, wydarzeń..interpretacja własna:) pozdrawiam ciepło..(:
Mateusz Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Jak mi brakowało twoich utworów Mój NiemyKrzyku (tu kokopustelnik wróciłem bo mnie odblokowali ale starego konta nie ma) jak zwykle niezwykła uczuciowa liryka niezwykle piękna i obrazowa pełna walczących i wirujących odczuć i pragnień życzę abyś Niemy Krzyku nigdy nie zamilkł pozdrawiam:)
Niemy Krzyk. Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej..jak miło:) Cieszę się że wiersz zasłużył na Twoje uznanie, przyjemnie Cię tu gościć:) Naprawdę dziękuję za tak pozytywny komentarz, aż się zaczerwieniłam...;) Ale..czy aby przypadkiem mnie z kimś nie pomyliłeś?:) pozdrawiam Cię ciepło..(: i jeszcze nie zamierzam zająć się milczeniem..(:
Mateusz Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej..jak miło:) Cieszę się że wiersz zasłużył na Twoje uznanie, przyjemnie Cię tu gościć:) Naprawdę dziękuję za tak pozytywny komentarz, aż się zaczerwieniłam...;) Ale..czy aby przypadkiem mnie z kimś nie pomyliłeś?:) pozdrawiam Cię ciepło..(: i jeszcze nie zamierzam zająć się milczeniem..(: To ja kłóciłem się ze świnią byłem tu z bernadetką beatką wiesławem i toba pulą poetów i krytyków ja zrobiłem regulamin własny tutaj byłem bardzo aktywny:) pustelnikkoko lub kokopustelnik jakos tak byl moj nick
Rekomendowane odpowiedzi