The Patryk Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Jak ojciec być dzielnym Jak kochający syn być wiernym Niczym duch nieskazitelnym Nigdy nie tracąc nadziei Będąc ufny tylko jednej wielkiej Idei Idąc by być wciąż wielkim Żyć by być prawie świętym Tak łatwo zgubić los A tak trudno odszukać Ją Znak krzyża nic więcej Nic więcej... Nic co święte nie jest ci obce Mrużysz oczy patrząc w słońce Pytasz mnie co jest mi droższe Miłość czy pieniądze? Twierdzisz że miłość to zabójca Krzyczysz że wiara to złodziej Wybaczam Ci bo to nie twoja wina chłopcze Tak łatwo zgubić los A tak trudno odszukać Ją Znak krzyża nic więcej Nic więcej... Ogień twego serca wciąż w mej głowie Trzymasz mą dłoń próbując ożywić płomień To nie twój błąd że cierpisz i przestałeś wierzyć Spadłeś na dno i usłyszałeś spod spodu głos To był on syn,duch i ojciec Oni zawsze będą z Tobą Kochając będziesz kochany chłopcze
Witek_Zaborniak Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 W tym sensie co piszesz to żeczywiście duch nie jest osobą. I dobrze, bo i w Bibli nic na to nie wskazuje jak tylko na czynną siłę bożą. To tak na marginesię co do tytułu to "święty" wskazuję raczej na osobę. A tobie raczej o to nie chodzi. Poza ty ciekawie. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
The Patryk Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 chodziło mi o przekaz tego że człowiek nigdy nie jest sam, że nawet mimo załamania i upadku dalej jest z nim Bóg, są sytuacjie gdzie człowiek drwi z boga i uczuć kompletnie omijając dogmaty wiary, ta piosenka jest napisana z perspektywy człowieka który stracił wszystko i błąka sie w życiu bez celu, są tacy ludzie których trzeba uświadczać w wierze
Rekomendowane odpowiedzi