Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nocą ożywacie
Słyszę ciche szepty
Wyczuwam spływający po was pot
Przyspieszone oddechy
Orbita się cofa
A ja nasłuchuję każdego skrzypnięcia łóżka
Opadania
I nagle wszystko milknie
Z firanki poruszeniem kolejny dzień nastał

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

hehe, a ja właśnie o tobie kilka dni temu myslałam, dobrze że nie zmieniłaś nicka
witam i pozdrawiam
bezsennośc twoja i ścian, czasem tez tak mam, wydaje się ze one szepcą do mnie albo się wysmiewają:P
cmoook
Opublikowano

aa Stasiu, witaj:) w sumie to liczyłam, że mnie gdzieś tu rozpoznasz:) muszę Ci się przyznać, że za każdym razem przypominają mi się Twoje słowa otuchy, gdy hipnotyzuje mnie tykająca kursywa i nic nie mogę napisać... pozdrawiam:)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @MyszolakAle ziemia nadal kręci się, zdumiona obrotem spraw. :)   @Waldemar_Talar_TalarDzieki za odwiedziny, Waldemarze, pozdrawiam :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - dziękuje ci serdecznie za tak miły komentarz - jest tak jak wspomniałaś             staram się by w moich wierszach nie było trudno by czytający             był zadowolony -                                                  Pzdr.serdecznie.                
    • @Magdalena Ja się zimna spodziewam Wita mnie obleczone witaniem Zimno zimno mi zawsze po Cichnących konwulsjach Syreny z Kallisto śpiewają Nową kosmogonię  Z kryształków lodu Gorącego w sytej fuzji Między dłonią i skórą Na niej skraplają się Umierające galaktyki Błyszczą w tęczówkach Gdy znikam jak hologram
    • Witaj Alicjo - na słupie ogłoszeniowym naklejałeś swoje „kocham” - fajne to pomysłowe - a wiersz oczywiście na tak -                                                                                                         Pzdr. świątecznie.  
    • @hania kluseczka    Cześć Haniu. Dziękuję za odwiedzenie mojej literackiej przestrzeni i za pozostawiony komentarz. Doskonale, że masz we planie obejrzeć "Outlander'a". Czy nie jest prawdą, że od Ciebie samej zależy, czy i kiedy go obejrzysz? Dzięki też bardzo za polecenie "Wiem kim jesteś".     Pozdrawiam Cię i życzę miłego poniedziałkowo-świątecznego popołudnia.   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...