Dama Kameliowa Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 "Kolejny raz..." Kolejny raz spotkaliśmy się Ja kochająca,ta co zwykle Ty oschły,inny niż zawsze Tym razem nie było ciemnej uliczki Tym razem nie było,czułego pocałunku Tym razem nie było nic Kolejny raz spojrzałam w Twe oczy Patrzyłam godzinami,szukałam resztek Osoby,która była taka czuła W końcu odnalazłam tą figlarną Iskierkę,bawiła sie ze mną Kolejny raz poczułam Twój zapach Moje nozdrza łapczywie go wchłaniały, Byleby nie uciekł,byleby powietrze Go mi nie odebrało Kolejny raz me usta dotknęły Twej delikatnej niczym jedwab skóry Kolejny raz nieśmiało ją musnęłam Kolejny raz poczułam ten dreszcz emocji Kolejny raz rozmawialiśmy o niczym Jak zawsze śmialiśmy się z niczego Obdarzaliśmy się ukradkowymi spojrzeniami Pragnęłam,aby ta chwila trwała wiecznie Aby nigdy sie nie skończyła,aby Czas się zatrzymał na wieki Potem kolejny raz się roztaliśmy Ja wrociłam do swojego domu, a ty do swojego,pożegnaliśmy się Jak zawsze,bez zobowiązań Kolejny raz wróciłam do domu Kolejny raz na mej twarzy widać Czarne smugi tuszu,odwrotność szczęścia Kolejny raz rany sie otworzyły, Zaczęły krwawić obficie Kolejny raz umarłam, Bo pokochałam Miłość to przeżyła,ale ja nie Kolejny raz....
Emilia Czasami Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 co wy macie wszyscy z tymi zaimkami osobowymi w nadmiernej ilości.
Baba_Izba Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Przeczytałam. "Potem kolejny raz się roztaliśmy Ja wrociłam do swojego domu, a ty do swojego,pożegnaliśmy się Jak zawsze,bez zobowiązań" Mało poezji w tym utworze. Pozdrawiam - baba
Elwircia Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 "co za dużo to nie zdrowo" to działa także w takiej dziedzinie jak poezja Zgadzam się z babą to raczej przypomina opwiadanie o tym jak się spotkaliście i co robiliście Jak się ma figlarna iskierka do nozdrzy????? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi