Krzysztof Jaśkiewicz Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Chmura kaczego pierza dookoła wycisza każdy dzwięk na zewnątrz Ja w samym środku w doskonałej izolacji odliczam dni bez Ciebie Czy opowiesz tą historie moim wrogom, jeśli nie podołam Zamienić ołowiu w złoto Jedna ze skał odpadła od góry i nawet tego nie zauważyłeś Jak ta szara masa zmiażdzyła twoje zgwałcone palce Twoje życie legło pod gruzami to przynajmiej spróbuj się podnieść A może doznasz to co ja znam tylko z bajek Rozrzedzone gorące powietrze nawet nie jest tym czym powinno Żart to czy prawda powiedziała hienia A wąż kolejny raz zrzucil skórę chyba tylko po to By mysz mogła schować się za komin Małpa krzyczy ,, Wolność to szanowanie innych’’ A potem zakłada okulary i wymachuje rękami Piłka w grze dziewczyny czekają na gwizdek Wszyscy kochają ten moment kiedy pociągasz za spust Czy odkryłaś sens wypisany na skórze węża Psychopaci mają zabawki o jakich ci się nie śniło Mogą sprawić że twoja mama pozostanie masą pyłu Albo otrzyma nowe nogi ,, A tak swoją drogą to świetny żart John’’ Mamy energię atomową do lodówek do domów do inkubatorów Same maski Fajne uśmiechy Wyciąg z kąta Ale kiedy zobaczysz jak Tatuś zabawia się nożem na Mamusi To zrozumiesz czym jesteśmy
Rekomendowane odpowiedzi