aluna Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 brak mi tchu drzwi otwieram pustka czekam wokół próżnia rzucam słowa przeżyję oddam marzenia za puchar współistnienia
aluna Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HA ...ha wszystko OK. ...ulana?!Brakuje tylko nuala! Pozdrawiam!
fel ixir Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Ulana to imię :) ty Jesteś Wszystkim :) ?....
aluna Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie kojarzy sie z Kraszewskim ...może ta chlopka wmiala tak...?A do chłopki mi daleko...! Pozdrawiam!
fel ixir Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie kojarzy sie z Kraszewskim ...może ta chlopka wmiala tak...?A do chłopki mi daleko...! Pozdrawiam! A do kogo blisko...!?:)
aluna Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie kojarzy sie z Kraszewskim ...może ta chlopka wmiala tak...?A do chłopki mi daleko...! Pozdrawiam! A do kogo blisko...!?:) To już oceń sam...! Pozdrawiam!
bestia be Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Alunko smutno piszesz oby ta pustka zamieniła się w Twoje życzenia, które się spełnią Słodko, ciepło i serdecznie pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 ojoj, powiało rozgoryczeniem...a tytuł pełen nadziei... wiośniane pozdrówki i uśmiech od ucha do ucha, o taki dla Ciebie :))))))))))))))))))))))))))))))))) Uśmiechnij się!
aluna Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za wszystko serdecznie !!!
aluna Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiało Droga tereso...mało powiedziane !!! Dzięki za krzepki uśmiech! Odwzajemniam:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Jan Rodak Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Oj poczytałem sobie tej konwersacji. Myślę, że te "kilka słów" opisały coś więcej niż tylko rozgoryczenie. Widzę w tych słowach wyraz braku zrozumienia innej osoby,opuszczenie, tęsknotę za ciepłem bliskiej osoby. Piszesz o tym,że nie masz już sił walczyć. A jak jest naprawdę? Najlepszego...pozdrawiam ciepło
aluna Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Janie Rodaku za odwiedzenie wiersza! Na pytanie odpowiem tekstem piosenki ...miłość złe humory ma.... Ciepło pozdrawiam!
Jan Rodak Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 miłość ma nie jedno imię. Miłego dnia.
aluna Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 I tak ma zostać! Pozdrowionka!
Rekomendowane odpowiedzi