Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez violetta · Opublikowano
@huzarc wojna za wojną będzie, nawet za pare lat. Ale Polska i tak korzystała ekonomicznie na tej wojnie i korzysta, ma dużo nowych rąk do pracy. -
Przez wieszcz_współczesny · Opublikowano
@poezje_krzyczanePrzejrzałem, niektóre są spoko, szkoda że playlisty nie podzielone właśnie na klimat wykonania. Jako były harcerz :) mam pewne zastrzeżenie do Twojego opisu kanału. Wiesz, że poezją śpiewaną jest każde opracowanie wiersza? Nie jest istotne jakiego użyjesz stylu muzycznego. ps. I mam nadzieje, że nie masz tam hip hopowego wykonania poezji bo jak trafie to na 100% odsubskrybujęZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez FaLcorN · Opublikowano
@Berenika97, @Rafael Marius, @MIROSŁAW C., dziękuję, pozdrawiam! -
Przez Krzemek Gorai · Opublikowano
wiersz jest jak facet który wraca o trzeciej nad ranem z imprezy na której nikogo nie znał trochę śmierdzi trochę się boi i bardzo chce żeby ktoś go przytulił bo wiersz wie że wszystko co powie to i tak „nam pizda” wiersz mówi często sam do siebie ma nadzieję że może ktoś między pomidorowym przecierem a papierem toaletowym otworzy tomik i nie poczuje się aż tak sam! wiersz to gwoździk wbity w czas, żeby chwila nie spadła w przepaść zapomnienia. Ai + H H H+Ai Ai + H Ai Krzemysław Gorai.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne