zenza Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 w podróży od było do będzie dzielącej wczoraj od jutra czytam cię jak tęsknotę co nie pozwala się spotkać ziemi z niebem zawsze tuż obok udając siłacza z kolorowanek szukam czternastej muzy trzynastozgłoskowym wierszem opisów ziemi z kawałków nieba błądząc po sennym mieście w poezji dni powszednich zaułkach ulic z twoim imieniem odkrywam siebie staję się ziemią i niebem
Pancolek Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 dwoje ludzi kochało się na ziemi w niebie tworząc anioła co czyta wiersze o tęsknocie nie pozwalającej się spotkać No to jest wybitnie zajebiste ;) Na nie. Pancuś
zenza Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 no racjum, trochę zmienię- dzięki
mały_dzielny_toster Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Jak dla mnie to cała pierwsza "zwrotka" to wyciapania. Pzdr.
zenza Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 zaraz do wyciapania, wystarczy pogłówkować :) już przerobiłem- dzięki
mały_dzielny_toster Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 oo no matołek lepszy ;) ale nadal nie na Zetkę.
zenza Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 nie nie matołek również do bani, ale dzięki :)
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Coś w nim jest, że mnie zatrzymało "teraz" tak: w podróży od było do będzie dzielącej wczoraj od jutra istnieją zawsze tuż obok błądząc po sennym mieście w poezji dni powszednich powstaje ziemia z kawałków nieba Na ten moment powstrzymuję się z oceną. Pozdrawiam :)
zenza Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 pięknie dziękuję Agato (za powstrzymanie się z oceną;) pozdrawiam również :)
Emu Rouge Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 za dużo nieba i ziemi pozdr aga
zenza Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 masz rację Ago- poprawiłem- dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi