Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Domysły Monika Bardzo dziękuję. Niestety mamy ostatnio na świecie modę na takich pozerów. Najbardziej mnie jednak martwią te małpy skandujące za parę bananów. Pozdrawiam.
    • I kto jest za to odpowiedzialny? Wyborcy jako Święty Naród Polski (mówię bez sarkastycznej - ironii), jeśli chodzi mnie: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób, poza tym: od urodzenia jestem za uregulowaną prawnie aborcją, karą śmierci i eutanazją, także: za wprowadzeniem Republiki Narodowej lub Dyktatury Wojskowej, nie może być tak jak teraz: aby to głupcy decydowali o życiu mniejszości - mądrości, która de facto jest spychana na margines społeczny - izolowana, oczywiście: emerytury w siedemdziesięciu procentach emerytom zostały ukradzione, kończąc: a nie mówiłem?   Łukasz Jasiński 
    • Ładnie    Łukasz Jasiński 
    • @violetta   I wyszło szydło z pani worka, de facto: jest pani samobójczynią na raty i ma pani trzydzieści różnych tożsamości - każdy obcy element kulturalny zaakceptowała pani, stąd: od początku mówiłem - nie jest pani Słowianką, tylko: Polką z obywatelstwem polskim i nic więcej - destrukcyjnym i demoralizującym - dysfunkcyjnym pasożytem energetycznym - iście wyjątkowo toksycznym, jeśli chodzi o pani zegar biologiczny - sama pani sobie na własne życzenie - zniszczyła go...   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...