Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @andrew Coś jest na rzeczy :) Dziękuję za czytanie :)
    • @Alicja_Wysocka Bardzo dziękuję! Twoje słowa o "kredycie" są niezwykle trafne - ten stan, gdy wszystko jeszcze trwa, ale już inaczej. Chyba najtrudniej jest właśnie to uchwycić - nie dramatyzm odejścia, ale tę dziwną konsekwencję normalności. Pozdrawiam. @Amber Bardzo dziękuję! Ta "skromna obecność" - pięknie to ujęłaś. Czasem właśnie takie ciche momenty mówią najwięcej. Pozdrawiam. @piąteprzezdziesiąte Bardzo dziękuję! Chyba rozumiem ten smutek. Pozdrawiam serdecznie. @huzarc Bardzo dziękuję! Obecność wbrew przemijaniu - tak, właśnie to. Pozdrawiam. @Waldemar_Talar_Talar Bardzo dziękuje! Cieszy mnie, że zaciekawił. Pozdrawiam.  @lena2_ Bardzo dziękuję, bardzo mi miło :) Cieszę się, że puenta przyniosła ten spokój - zależało mi, żeby wiersz nie pozostał tylko w ciężarze. Pozdrawiam serdecznie!       @Adam Zębala @tie-break @Rafael Marius  Serdecznie dziękuję! Pozdrawiam. 
    • Jestem na tak gdy ktoś się uśmiecha a wiatr nie wieje w oczy   Jestem na tak gdy smutek nie puka do drzwi a prawda nie boli    Jestem na tak gdy maj w kalendarzu  a łza nie kaleczy twarzy   Jestem na tak gdy słowa nie kłamią  gdy sad kwitnie   Jestem na tak gdy ktoś jest szczęśliwy  gdy miłość wygrywa   Jestem na tak gdy świat się budzi widzi  dobro
    • @Marek.zak1

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

wielką sztuką jest dostrzegać znaki ...:) pozdrawiam :)   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...