Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• W te dni rozzłacane słońcem, drażni etyczność spódniczek, uda, powabem kuszące, niewolą tęskne źrenice.   A gdy z kolejnym celsjuszem puszynki "marne, a wietrzne", zrzucają kolejny ciuszek myśli stają się niegrzeczne.   Rozmarzony i spocony, chcąc ratować grzeszną duszę, pędzę na skróty do żony, pomny ferii dawnych wzruszeń.  
    • I o to właśnie chodzi*              Zbigniew Ziobro o Adamie Bodnarze: kiedyś urzędniczki w kajdankach zespolonych, a teraz matka na pogrzebie własnego dziecka - ta władza jest podniecona upokarzaniem polskich obywateli...   Źródło:wPolityce24   *zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian    Pułkownik Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór 
    • Tu nie chodzi mi o foremki „rozsądku” czy „świadomości” a o wieloFormy Amorfizmu!!   Gdy podejdziesz do mnie z gruntowną tezą chciałbym mieć dla ciebie dla mnie tak, głównie dla siebie jej zupełną antytezę   Miło jest tu czasem zaprzeczyć otoczenia twierdzeniom   Gdy poprosisz przekonaj chciałbym tylko zupełnie nie przekonać brakiem przekonań   Gdy zechcesz mnie złapać chciałbym tylko przepłynąć ci przez palce najgłębiej   To nie marzenie ja nie marzyciel to pragmatyka przetrwania mów mi realista !!   Warszawa – Stegny, 26.06.2025r.
    • @Konrad Koper Dzięki, życie i poezja to nie rewanż, ale z przyjemnością dziś zajrzałem do Ciebie też :))
    • @Annna2 @Annna2 @Annna2 zgadzam się w stu procentach, dzięki za wizytę i komentarz :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...