Waldemar Talar Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 termometr na plus tylko marchew i węgiel obok kałuży
Katarzyna Bielińska Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witaj Waldku. Nie bardzo rozumiem.... Temperatura na plus, a więc odwilż i tym samym kałuże. A marchew i węgiel co robią na tym obrazku?;) Może ja czegoś po prostu nie wiem... Pozdrawiam ciepło ( dodatnio);), Kasia
aluna Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ładny obrazek na to podwórko! Aż zachciało mi się napisać: termometr na plusie marchew z węglem skąpane w kałuży Pozdrowionka!
Orston Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, biedny bałwanek :( Pozdrawiam
Katarzyna Bielińska Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, biedny bałwanek :( Pozdrawiam O rany....Jaka ja durna baba jestem;)))))))) To przecież bałwanek!A raczej jego resztki! Waldi...wybacz:) Gapa ze mnie! Kasia
Ania_Ostrowska Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie martw się Kasiu to nie było łatwe :) Przypomniało mi zagadki z książki "Tajemnicze historie" Pata Lauer'a (jeśli Ci kiedyś wpadnie w ręce - gorąco polecam - doskonała rozrywka na zimowe wieczory). A haiku Waldka naprawdę świetne !!! Pozdrawiam - Ania
Marusia aganiok Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zimowe słońce w kałuży nos i oczy resztki bałwana Pozdrawiam:>)
Katarzyna Bielińska Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pocieszenie Aniu:). Już myślałam, że nie jestem nawet średnio bystra;))))) O książce będę pamiętać:) Ściskam, Kasia
Aleksander Pietraszunas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Podoba się.
Waldemar Talar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale już wiesz o co chodzi i to się liczy , każdemu zdarza się chwila kiedy niby prosty obrazek stawia pod ściana. Więc nie nazywaj się dumną Babą bo to chwilkę tylko trwało . Dzięki za odwiedziny . miłych i ciepłych widoczków życze
Waldemar Talar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale już wiesz o co chodzi i to się liczy , każdemu zdarza się chwila kiedy niby prosty obrazek stawia pod ściane. Więc nie nazywaj się dumną Babą bo to chwilkę tylko trwało . Dzięki za odwiedziny . miłych i ciepłych widoczków życze
Waldemar Talar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bardzo za twoje widzenie i odwiedziny Alunko. Fajnie że zainspirował. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, biedny bałwanek :( Pozdrawiam Natura nie żartuje swoimi fochami - raz zimno a raz cieplej - ale za to obrazek pozostawiła. Fajnie iż zajrzałeś Marku. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ania ma rację nie ma czym się martwić. Ta książka o której wspomniałaś na pewno warta przeczytania. Dzięki za wgląd i za to iż obrazek przypadł. miłego dnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zimowe słońce w kałuży nos i oczy resztki bałwana Pozdrawiam:>) Równie obrazowo w twym obrazku Marusiu. Cieszę się z twych odwiedzin . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pocieszenie Aniu:). Już myślałam, że nie jestem nawet średnio bystra;))))) O książce będę pamiętać:) Ściskam, Kasia No i po sprawie Kasiu - jeszcze raz dzięki za wgląd. A tą bystrością głowy sobie nie zaprzątaj . Bo jak już powiedziałem powyżej każdemu to się zdarza . pozd obie panie
Waldemar Talar Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aleksandrze witaj - fajnie że zajrzałeś i że się spodobał mój widoczek. Zdaje sobie sprawę że dziwisz się czemu do ciebie nie zaglądam. Ale powiem ci szczerze że to robię - jednak tyle tego że trochę się gubię w tym wszystkim i dlatego nie komentuje twych haiku. Ale następnym razem postaram się znaleźć w tym natłoku coś co mi przypadnie - bo większości twych hakowych wierszy za nic nie pojmuje. Mam nadzieje że cię nie uraziłem i cierpliwie poczekasz. Jeszcze raz dzięki za wgląd.
Aleksander Pietraszunas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aleksandrze witaj - fajnie że zajrzałeś i że się spodobał mój widoczek. Zdaje sobie sprawę że dziwisz się czemu do ciebie nie zaglądam. Ale powiem ci szczerze że to robię - jednak tyle tego że trochę się gubię w tym wszystkim i dlatego nie komentuje twych haiku. Ale następnym razem postaram się znaleźć w tym natłoku coś co mi przypadnie - bo większości twych hakowych wierszy za nic nie pojmuje. Mam nadzieje że cię nie uraziłem i cierpliwie poczekasz. Jeszcze raz dzięki za wgląd. Witam Prawdę powiedziawszy, to nie zastanawiałem się nad tym, ale cieszy mnie, że zaglądasz. Zapraszam też do komentowania. Odnośnie tego konkretnego haiku - zwyczajnie lubię klimaty związane z przemijaniem pewnych zjawisk. Obrazek przypadł mi do gustu. Kłaniam się, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi