Orston Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 poczta od niej - ileż bieli w liście
Katarzyna Bielińska Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Czy to inspiracja moim niedokończonym listem?;) Ładnie.... Pozdrawiam, Kasia
Orston Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, tego to nie wiem, bo Twój jeszcze do mnie nie dotarł ;) Dziękuję :) Pozdrowionka - O.
Katarzyna Bielińska Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, tego to nie wiem, bo Twój jeszcze do mnie nie dotarł ;) Dziękuję :) Pozdrowionka - O. Bo go nie dokończyłam;)
aluna Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Fajne...oj fajne! nasunęło mi się: koperta od niej- ileż wiadomości puenty brak Pozdrowionka!
Orston Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki! O, tak też się zdarza ;) Pozdróweczka!
Ania_Ostrowska Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "masz wiadomość" kolejny spam zamiast jej listu :) Ania
Orston Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "masz wiadomość" kolejny spam zamiast jej listu :) Ania Dobre, naprawdę dobre :)) Szkoda, że tak mało Twoich haiku pojawia się... Pozdrawiam ciepło - Marek
Orston Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe i smutne, i zarazem pełne pretensji. coś mi ta koperta nie pasi, ale nijak ją zastąpić (wiadomość?) Pozdrowionka,J Jacku, dzięki! Trafiłeś, bo też miałem problem z tą właśnie kopertą, ale nie mogłem nic odpowiedniejszego wymyślić, a nakombinowalem się sporo. "Wiadomość", to coś koło tego, ale też nie wpasi dokładnie... Tu chyba już nic nie da się zrobić :) Pozdróweczka wieczorowe - Marek
Ania_Ostrowska Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 a może po prostu "poczta od niej"?
Orston Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Nieźle! Wiesz co, chyba to jest to! Dzięki wielgachne :)
tygrys_pietrek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 dobre, lubie takie nastroje.
Marusia aganiok Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh:) Ja to bym cały biały papier zapisała atramentem sympatycznym i adresat by musiał czytać i czytać czyli: biała koperta w środku czerwony maczek dużo czytania Pozdrawiam:>)
Orston Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się :) Dzienks Pozdrówka
Orston Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh:) Ja to bym cały biały papier zapisała atramentem sympatycznym i adresat by musiał czytać i czytać czyli: biała koperta w środku czerwony maczek dużo czytania Pozdrawiam:>) Ach, chętnie bym poczytał :) Ciepłe pozdrowionka :
Rekomendowane odpowiedzi