@bazyl_prost
przeczytaj :) opowiada o tym, jak wiele ludzie są w stanie poświęcić by zrealizować swoje marzenia:) często na granicy dobra i zła…kosztem innych.
poza tym to opowieść o siedmiu grzechach …pozdrawiam:)
@Myszolak
Bardzo dziękuję!
Masz rację - nazywanie jest naturalne, ale problem zaczyna się, gdy ktoś wymaga, żebyśmy zmieścili się w jego definicjach. Wolność od nawiasu to właśnie ta świadomość - "widzę twój kod, ale nie jestem tylko nim". Dziękuję za te refleksje i pozdrawiam serdecznie! :)
@Simon Tracy
Dla mnie pisanie jest przyjemnością, relaksem. Próbuję wielu rzeczy. Do tej pory, jak Ci kiedyś pisałam, bałam się takich tekstów. Ale im więcej czytam Ciebie na tym portalu, to się z tą tematyką oswajam. A teraz nawet sama coś próbuję napisać - łagodnego. :)
@A.Between @MIROSŁAW C. Serdecznie dziękuję! Pozdrawiam. :)
@Berenika97 Nie każdy naturalnie rodzi się i wychodzi z gotyckiego mroku jak ja. :)
Uznaj to za lekki skręt od dotychczasowej twórczości
jak ja swoje erotyki.
@vioara stelelor To prawda, jednak wydaje mi się, że chyba każdy coś takiego kiedyś przeżył. Gdy ktoś uważa cię za głupiego - wychodzisz głupio. Gdy za mądrego - łatwiej przychodzi mówienie mądrych rzeczy. Taki trochę efekt pigmaliona. Choć w wierszu to już taka ekstremalna wersja,
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
więc twoje uwagi są celne.
Dziękuję za ten komentarz :) i pozdrawiam