aluna Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Przeglądam się w szybie widzę Ciebie. Nos przytulam do szkła zimno,odrętwienie. Wodzę palcem po mgiełce-oddechu, maluję obraz westchnień. Krople pary płyną jedna za drugą. Otwieram okno, mgiełka znika, chucham w dłonie , zimno,wieczór. Jesteś!Okno zamykam. Mgiełka znika.
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 że zimno no to mnie też bo zima :)ciepłoniaście
patti patti Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 ...świetne..podoba mi się.. pozdrawiam
bestia be Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 podoba się pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Judyt dziękuję za odwiedziny i komentarz! Pozdrawiam gorąco! Witam patti patti !Ciesze się baaaardzo ,że się podoba! Uściski! Droga bestio miłe słowa -miód na serce! Pozdrowienia serdeczne!
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 nie ma za co, zmnieniłabym formę(zapis czy jakoś tak) tego wiersza :)ciepłoniaście
Marlett Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 aluna! To zbyt mało na wiersz. Wyliczanka z dużą dozą czasowników. PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluna! Pobawiłam się, ale nie wiem, czy nie namotałam... jak co, to sorry :) przeglądam się w szybie widzę Ciebie nos przytulam do szkła zimno odrętwienie wodzę palcem po mgiełce oddechu i maluję obraz westchnień jedna za drugą płyną krople pary zimnym wieczorem chucham w dłonie znów jesteś w oknie gdy zamykam znikasz nie przejmuj się...ja tylko tak sobie poczytałam... chyba chodzi tu o tesknotę za kimś...oczekiwanie... serdecznie pozdrawiam :))
aluna Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dziękuję bardzo ,że zechciałaś napisać swoje przemyślenie!Super! Pisałam to oczekując na....To co w tym momencie czułam przelałam na papier,ubrałam w metafory i jest(ot moje pisanie). Uściski!
Rekomendowane odpowiedzi