Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziś w nocy zastukało do mnie serce. Otworzyłam skrzydła oczu szeroko. Usłyszałam pytanie Czy jestem ci jeszcze potrzebne ? Nie wiedziałam co mu odpowiedzieć.
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm... na takie pytania odpowiedzi są trudna acz konieczne, niehc sie lepiej Pani dobzre zastanowi:)... choc prawdopodobnie pytanie ma tlkyo umocnić podmiot liryczny w pzrekonaniu ze jets potrzebne serce Pozdrawiam Agata
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może właśnie w tym miejscu zakończyć ten wiersz??? Niedopowiedzenie daje różne możliwości interpretacji, a przez to sprawia, że staje się bardziej tajemniczy... ciekawszy! pozdrawiam :) xysiu
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "dziś w nocy zastukało do mnie serce" otworzyłem mu jak przystało na uczciwego człowieka później pytało czy przyda się na coś na przykład gulasz nie mam garnka mam gaz 0,7
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moja pompa ssąco-tłocząca właśnie wysiadła..... Proszę o reanimację.... Wybacz, ale już brak mi sił, by każdemu tłumaczyć to samo- myśl nad tym, co piszesz.... a.
Rekomendowane odpowiedzi