Skarżypyta
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Berenika97 2 090
@Wiesław J.K.Napisałam "delikatnie kpisz" - i to mialo być dowcipne. :))) Nie miałam takiego zamysłu, aby ich bronić. :))) Dziękuję za odpowiedź.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Annna2 · Opublikowano
@Tectosmith tam w tamtym wierszu jest, że Anna sama taki los sobie zgotowała". Nie, powiedzenie NIE! powinno wystarczyć. Nie ma tłumaczeń, że może tak, że może sama sobie winna. Gwałt jest przestępstwem i tylko tym. A wiersz mocny, uprawniony. I przepraszam za taki komentarz. -
Przez Annna2 · Opublikowano
@Berenika97 tak sobie pomyślałam (i przepraszam że tak), że szczęśliwa ta Zosia jest, to dobrze że tak jest i oby tak najdłużej. Bo nie doświadczyła hejtu( nie brała w tym udziału), dręczenia przez innych, tego nie robiła, bo np, grupa dziewczynek z przywódczynią na czele gnębi kogoś z sobie tylko znanych powodów, albo np nie tnie się, by się innym przypodobać, etc... Ta Zosia jest fajna i taki kapłan uśmiechnie się tylko z pewnością. I na koniec Bóg urodził się dzieckiem. -
Przez Migrena · Opublikowano
@huzarc Taki miałem zamysł :) Wyszło tak jak najlepiej potrafię :) dzięki wielkie ! -
Przez Tectosmith · Opublikowano
@huzarcMasz w stu procentach rację. Taki jest cel moich wierszy w kategorii wulgaryzmy. Mógłbym dosadniej, ale to już nie byłoby fajne. Dziękuję i pozdrawiam.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi