Ewa_Kos Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 koty przy oknie na ośnieżonym drzewie żadnego wróbla
Ania_Ostrowska Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Fajny obraz ale zmieniłabym trochę L1. "Na oknie" kojarzy mi się z powieszonymi firankami. A tu, rozumiem, koty zajęły pozycję obserwatora na ciepłym parapecie, więc chyba raczej "przy oknie" lub ewentualnie "w oknie". Pozdrawiam - Ania
Ewa_Kos Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Aniu też się zastanawiałam, bo na początku myślałam o kotach za szybą, a teraz widzę, że z tym oknem masz rację:))) Poprawiam więc i jeszcze raz bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam:))) EK
Ania_Ostrowska Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Aniu też się zastanawiałam, bo na początku myślałam o kotach za szybą, a teraz widzę, że z tym oknem masz rację:))) Poprawiam więc i jeszcze raz bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam:))) EK W moim przekonaniu, to że one są "przy oknie" nie zmienia przekazu, iż są za szybą. Latem kot wygrzewa się na słońcu na parapecie na zewnątrz domu, zimą nie widziałam tego nigdy :) Ania
Orston Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A sikorek, gili, kosów, też żadnych? ;-) Pozdrowionka dla kociej rodzinki i buźka dla Ciebie :) Marek
Ewa_Kos Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 taaaa kos pilnował kotów:)) Serdecznie pozdrawiam Marku:)) Cmok!!!
Waldemar Talar Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może tak ; drzewo przy oknie za szybą dwa kociaki żadnego wróbla pozd.
Fanaberka Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 koty przy oknie w ośnieżonym karmniku smaczny wróbelek ;)
Waldemar Talar Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwielbiam gołąbki - więcej mięska mają . a haiku bardzo Waldkowi się podoba. pozd.
aluna Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Widok jak żywy ..piękne haiku! Tylko opierać się na Twoim talencie.serdeczne życzenia
Rekomendowane odpowiedzi