aluna Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Kocham Cię mój przyjacielu Wybrałam Cię z pośród wielu Pokochałam Twoją wrażliwość szacunek do ludzi i tkliwość. Nauczyłeś mnie pragnąć i kochać Po nocy tęsknić marzyć i szlochać To nie wstyd okazywać łzy Teraz potrafmy to i my. I choć kryształowa kula wróży kabały przeistacza dni To wielka wygrana w puli Nie zburzy marzeń ,ożywi sny. Tylko z Tobą być chcę Tego pragnę o to drżę Choć szybko z Tobą mijają noce i dnie Ja tylko tego pragnę tego tylko chcę!
PACKA Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Tym razem na nie :( mimo , ze większość Twoich utworow mi się podoba:) ten sam problem co w moim przypadku " rymy ciekie jak kabanos:)" jak mi to ktos napisał:)
aluna Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Co ty z tymi rymami ....zadane czy cos .Wypowiedz sie na temat tresci ...oczekuję odpowidzi . CZY NIE KOCHASZ ,i nie jesteś kochana?
PACKA Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 hmmm:) rymy są ważne jeśli już są:) chyba nie zaprzeczysz, ja bardzo chce się tego nauczyc i podziwiam osoby ktore używaja w swoich wierszach nieprzecietnych rymów:) Twoje utwory a przeczytałam wiekszość tu zamieszczonych batrdziej podobają mi się białe:) może nie ograniczasz wtedy wyobraźni:):) co do treści widać , że kochasz i jesteś kochana! wydaje mi się , że jedyna osoba , która może w tym miejscu oceniac ten wiersz pod względem treści jest osoba do której kierujesz te słowa:):)a tej na pewno bedzie sie podobać:):) pozdrawiam
ariel luczynski Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 zgodzę się, że rymy są cienkie.ciężko dobrze rymować. ale ogólnie ciekawy wiersz. "nagość" jednak bije wszystkie Twoje wiersze, które tutaj widziałem.
andrejch Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 nie pokazuje sie wierszy najlepszych :):) a łatwość to klasycyzm jej wartosci zostanadobrze odczytane za kilka lat gdy zmienia sie pokolenia
aluna Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 No..no ciekawe spostrzeżenia !pozdrawiam
aluna Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Jak rymy sa proste jak drut problem ...trudniejsze ...problem! TO W CZYM RZECZ!W TYM ŻE MOJE WIERSZE SĄ PO PROSTU CZYTANE!Ja pisze wtedy gdy narodzi się tworcza inwencja ..na serwetkach ,na gazecie na czym kolwiek ważne że zanotuję wątek.Arymy same cisną mi się na papier ,niestety nie poprawiam ich zbytnio bo wiersz traci sens!pz
PACKA Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 tak to jest z czytelnikami:):):):):) dobrze jak się podobają, ale wazniejsze przynajmniej dla mnie jest pisać w zgodzie z sobą:) pozdrawiam
aluna Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Droga PACKO właśnie tak piszę a jak inaczej!Pozdrawiam PS To właśnie dla mnie Twoje utwory sa jednymi z najciekawszych inspirują!
katarzyna_tarnowska Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 cieniutko to widzę :(( banalnie
aluna Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Banalnie to jest przez Ciebie oceniane!pz
PACKA Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 dziękuje ślicznie i pozdrawiam:)
aluna Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Przepraszam!nie tak to miałaś odebrać,myślałam że napiszesz mi coś co jest nie tak!pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi