Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Dried rose lying between the bricks,
Black leaves can only see the dark,
Maybe sometimes rays of the sun,
Like chains of fire born in hell.
The rose wants it all, and even more,
From air, from blue eyes of the sky,
But it has no light of its own,
Nothing special, nothing bright.
I have nothing that I could give her,
But I want to give my skin and blood,
I want to give her my time — even years,
Even if it’s worth less than nothing.0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez andrew · Opublikowano
odeszli kamienne płyty przypominają imiona widzimy ich jakby wczoraj przyszło do nas są nie tylko wspomnieniem spoglądamy na wspólne chwile żal smutek ostygł uśmiechamy się do siebie zmieniliśmy się trochę inaczej patrzymy na miniony czas niema rozmowa wzajemna bliskość prawie dotyk czuć ich obecność jak ciepło świec blask zapach unosząqcy się wokół tworzy obrazy co by było gdyby… lubią nasz uśmiech odwzajemniają Są a my my w biegu do mety nie zawsze pamiętamy… 11.2025 andrew Święto Zmarłych -
Przez Marianne_ · Opublikowano
Kata na Jana - Nina na Jana... tak. Ino lak na... i wycinanka, jak na nicy wianka Loni. -
Przez Arturek · Opublikowano
Znajdowałem się w laboratorium, odkryłem oksytocynę Zafascynowany odkryciem, wypowiedziałem Ci nowinę Dałem ci skosztować, być może ci zasmakowała Przy czym zapomniałem, że pewnej substancji brakuje do wiązania Mowa o wezopresynie, nie posiadałem jej wiele Ja ją spróbowałem, by skończyć jak Scheele Chciałem ci ją dostarczyć, abyś poczuła to co ja Otrzymałem od ciebie, negatywny znak Przesiąknięty trucizną, nie zechciałaś mi pomóc Szukałem lekarstwa, sięgnąłem do alkoholu Nic nie pomogło, wszystko wokół się kręci Przekręciłaś mój świat, pozostając tylko w pamięci -
Przez Marianne_ · Opublikowano
Jura, dała za kozła koza; z oka łzo - kazał, a daruj.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne