Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Dziękuję Bereniko, Twój komentarz jest przepiękny, dziękuję :)   @Bożena De-Tre, Bożenko, nie, nie mam sadu, ale nawet w mieście, kilka metrów od ul. Morskiej, a to chyba najdłuższa ulica Gdyni, rośnie dzika jabłoneczka. Ma tyle owoców, że gałęzie dotykają ziemi. Wszystkie jabłka spadają na ziemię i nikt ich nie zbiera, nikt nie zrywa, bo rosną za blisko ulicy. Dziękuję :) @Migrenaech... przypuśćmy :)    
    • @Waldemar_Talar_Talar Dobrze prawisz !
    • Witam - piwnica na pewno się ucieszy - fajny wiersz -                                                                                         Pzdr.wieczorowo.                                                                                                                                      
    • czekam na babie lato z odlotem kormoranów klucze ptaków szybujące nad głową o zmroku  rdzawe trawy na łąkach i zczerniałe kamienie oblepione mchem jak pamięcią minionych wydarzeń chcę usłyszeć szum deszczu na kamiennych brukach zmywający brud nonsensu z każdej podeszwy buta poczuć podmuch powietrza nad ranem przepełniony wilgocią otulony mgłą uczuć widzieć barwy jesieni w kolorowych liściach czerwień wciąż w nich króluje jest dojrzała czysta wtedy złapię na nowo nić babiego lata nić nadziei że będziesz tak jak byłeś latem            
    • kluczem marzeń otworze kolejne życia drzwi może ujrzę za nimi to co mi się śni    a sny mam kolorowe więc nie mam czego się bać tylko dalej   śmiało iść   kluczem marzeń ozdobię wszystkie smutne twarze którym los popsuł wczoraj i dziś   tak moi drodzy ten klucz to czysta magia która nie boi się trudnych życiowych chwil
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...