Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• fajny pomysł ale tak czytam:

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

więc retusz nie tylko na zdjęciach lecz w mowie uczynkach i w myślach i prawdy w półprawdy przekręca świat kłamstwa w najlepsze rozkwita :)
    • @Rafael Marius Dwulicowość w światku do którego aspiruję, ma inne oblicze. @Roma Super :)
    • To są niestety stereotypy, które się usilnie wmawia społeczeństwu. Jemu, że ona chce pieniędzy, a jej, że ma ich chcieć... no i się kręci karuzela. Czasami zeskoczy z niej jedno z dwojga, czasami żadne.   Pozdrawiam :)   Za  życzenia dziękuję.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za pozytywny odbiór i serduszko.     Aparatem. Ja mam taniego smartfona. On do takich zdjęć się nie nadaje.
    • on nieustannie balansuje łagodnością i stanowczością by mądrze przeciskać się przez dni własną twarz przy tym zachowując mógłby ją przecież głupio stracić   on w tradycji ukorzeniony poznając się z nowoczesnością jej kształtów ponętnych dotyka ważąc sumiennie i wytrwale każdy jeden stopień rozwoju   on wreszcie zanim silny wicher impetem przedrze się do progu bezpieczny postawi fundament blisko ziemi i serca blisko żeby mu niczego nie porwał   on tak właśnie stara się robić       Kiedyś miałam na ścianie kalendarz, taki tam dziwaczny kalendarz, mniejsza o obrazki, choć były ciekawe... jeden napis z samego centrum utkwił mi w głowie, całe lata mam go zapisanego w pamięci "Tak wiele zależy od mężczyzn" ... nie pamiętam, co to była za akcja, czy ona nadal trwa? Chyba tak, bo nic się nie zmienia.   Wszystkiego dobrego Panowie :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...