Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• pustka w tobie fejowe wieści wypompowane z rynsztoka
    • miała okrągłą twarz i proste często przetluszczone włosy chodziła nieco przygarbiona  w brązowej bluzce i czarnej spódnicy śmieliśmy się gdy układała usta w dzióbek wymawiając die Tür   niewiele więcej pamiętam  jednak zdarzyła jeszcze nauczyć nas o tannenbaum   nie wiem jak miała na imię ani w jakim była wieku wtedy wydawała się stara jak każdy kto miał więcej niż czternaście lat   teraz myślę że mogła to być jej pierwsza praca   niech nie liczy na litość ten kto okazuje słabość dzieciom   po pół roku odeszła zamęczyły ją bestie z szóstej ce mówili zamknęli ją psychiatryku a ja nigdy nie nauczyłem się języka   myślę teraz o niej i myślę też o was złośliwcy kpiarze i łobuzy którzy rzucaliście w jej przygarbione plecy papierowymi kulkami z pogniecionych kartek wyrwanych z zeszytów do niemieckiego  z nimi leciały nie wybredne wyzwiska o was którzy gwizdaliście na lekcji i śmialiście się jej prosto w twarz   gdzie teraz jesteście rozmyliście się we mgle albo gryziecie ziemię   myślę o niej i o was gdy jadąc niemiecką autostradą słabnącym wzrokiem próbuję odczytać niezrozumiałe dla mnie znaki i informacje                  
    • @Berenika97 ... homo sapiens    real nie wystarcza myśli  często w innym świecie  to co widzi czuje  to fragment  świadomości    lubi bawić  się obrazami  umysł nie próżnuje  tam przebywa  gdy obecność  jest zbyt ... wczoraj  jak w kalejdoskopie  różne wersje  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • tyle w nas kalorycznej treści by nakarmić rzeki
    • @tetu rozgrzany kamień może się stać.. duszą... nie tylko żelazka ;) Śliczny :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...