Seniorita Grzesznica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wspomnienia, Gwiazdy rozrzucone na niebie Twoje oczy... Już nie dla mnie śpiewają marzenia Utonę w blasku tej obojętności Kochasz??? Nie... nie we mnie miłość swą wlewasz! Noc łzami brzemienna opada ciężko na moje powieki Jęk cierpienia daje ukojenie Wśród ludzi wciąż błądzę Uciekam od ramion twoich rozpostartych Sprzedam duszę za twoją materialność, tylko spójrz!!! Krzyczę!!! JESTEM!!! Rozpływam się we mgle zapachu fiołków Odwracam twarz ku ścianie, nie boli gdy jesteś obok... Odchodzisz dalej w swoim śnie... Coraz głębiej tonę w bagnie nienawiści Miłość niszczy moje serce, bóg odchodzi w złotym niebie Samotna... nie ja... lecz... będzie trudno!!! Zapomnę!!! Nie, nie opuszczę twoich myśli Dalej, dalej, cicho, ciszej... Słyszę kroki twe w otchłani Nie, to tylko serce moje bije... wciąż i wciąż, dalej, ciszej... I bezgłośnie popiół stygnie, gdy spaliłam twoje ciało Iskry wzlatując ,gwiazdami się stały Na niebie naszych wspomnień...
hysteric Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 za długi, mało treściwy, po co te przerwy. nie podoba mi się bede czekała na następne wiersze
Rekomendowane odpowiedzi