Koval_ZNowin Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Pomknąć w nieznane z facetem z klinkierni napis na jej dłoni głoszący przygodę Marmur we włosach cementowe paznokcie dostała co chciała Budzić się na bruku w nocy wystruganym przez kochanka przystojny, czarny jak asfalt zmył sie po pierwszym praniu
Judyt Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Marmur we włosach cementowe paznokcie dostała co chciała Budzić się na bruku - z całości- fajny fragm. mnie się tak, ciepłoniaście
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coraz dłuższe te kawałki, więc nie wykluczone że kiedyś spodoba się cały wiesz. Pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coraz dłuższe te kawałki, więc nie wykluczone że kiedyś spodoba się cały wiesz. Pozdrawiam:) Pewnie- niewykluczone Koval:) wybredny człowiek czasem,ciepłoniaście
teresa943 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 farbowany lis? no i miała, co chciała... :) serdecznie pozdrawiam -teresa
Baba_Izba Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Czytałam, dobrze postrzegasz to, co czasem innym umyka uwadze. Pozdrawiam z sympatią - baba
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem odczuwa potrzebę oderwania się od rzeczywistości, pozdrawiam:)
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się, mam podzielną uwagę więc może dlatego potrafię dostrzec fikcje i realia niektórych zachowań. Pozdrawiam z odwzajemnioną sympatią:)
Rekomendowane odpowiedzi