Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Tak, to też ;))) Ale tutaj mam wrażenie, a może dorabiam ideologię są niuanse językowe ,))) Bo np. czyż nie  Jest czymś podobnym spełnienie w miłości fizycznej? ;)) @hollow man oj sorki nie rozumiem ;))
    • @hollow man widzisz ja mam czasem kłopot ;) Bo lubię swoje teksty i niekiedy czuję moc, ba moc własną ;) A wtedy czasem bierze mnie lęk wagi, ciężaru, odpowiedzialności, że miewam powera ;)))) Jakkolwiek dobrze rozumiem ideę bezpieczeństwa dynamicznego łapie mnie czasem strach o niebezpieczeństwo i zagrożenia ;)))) I w sumie ciekawostka jest taka, że za co się nie wezmę i na czym nie akupię ten mechanizm się u mnie powtarza, bo kiedyś jako prawnik feż bywało, że robiłem większe rzeczy ;)))) Tak to już jest czasami, bywa, mimo bycia ogólnie fajtłapą mam też coś w sobie z maksymalizmu ;)))) I to rzeczywiście nieco przypomina konstrukt psychologiczny zaburzeń mały / wielki ;)))))
    • @sparowana u Ciebie to same plagi... to powódź, to myszy... ;)
    • @hollow man skromnie dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Poet Ka No i ślicznie. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...