Fanaberka Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Wprawdzie - jak widzę - nie o wiersz tu chodzi, ale skomentuję, co mi tam ;p Usunęłabym "Choć" z trzeciego wersu od końca. Byłoby mniej jednoznacznie, ale ciekawiej. Czytam sobie z punktu widzenia adresatki i podoba mi się.
Olesia Apropos Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 wystarczy na chwilę wyjść a już komentarze z "górnego P" zmieniają się na "testowanie minusów". zabawne:D Fanaberko, jak nie o wiersz, jak o wiersz;) dziękuję bardzo za wpis:) Pancolku - miło mi:)
Jerzy Rybak Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ładnie smutne. Serdeczności /j
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 a ja rozdaję tylko plusy. wierszoł mnie się podoba. i nie mam żadnego ale.
zak stanisława Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak samo! plusastawiam chociaż nie wiem czy się liczy!
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jurku, Leno - dziękuję:) Stasiu! liczy się bardzo:)
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. musiałam napisać jakiś komentarz, żeby dodać ocenę więc się nie wysilałam bo wiedziałam że go skasuję, po skasowaniu komenta jak się okazało, nie kasuje się ocena - cbdo - więc wyjaśniłam, po co były te moje harce zrobiłam tak kilku wierszom (i tez zaznaczyłam że to nie ocena, bo sie w wierszydła nie wczytywałam)- u mnie pani nie zaznaczyła (wcześniej), że to harce - więc skąd niby miałam wiedzieć? poza tym napisała pani "górne P" (i ja się z tym P zgadzam), więc chyba musiała pani przeczytać, jeśli nie - faktycznie można było napisać "kupa" chyba nie tylko mój, bo u Jacka też się pani tłumaczy (a nikt z nas nie wymaga tłumaczenia się z przyznania minusa, ponieważ - jak wiemy - minus świadczy o stosunku do tekstu, a nie - autora). i o jakim efekcie pani mówi? zastanawiałam się tylko nad niespodziewaną zmianą komentarza (górne P bardzo mi schlebiało).
Goya Abramowicz Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Dobry wiersz, naprawdę dobry, jakbym moją córkę słyszała (oczywiście nie dosłownie );D Pozdrawiam ;)
Espena_Sway Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 prosto i mocno. wiersz dobry, bez zastrzeżeń, daję + pozdrawiam Espena :)
Zofia Honey Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też. Pozdrawiam Z
Rekomendowane odpowiedzi