Bez przyszlosci Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 zanurzona w błękicie wśród morskich stworzeń zdziwionych wtargnięciem istoty bez skrzeli burzę spokój miejsca poza czasem które nie należy do takich jak ja omijam światło igrające w kolorach jak figlarne rybki sól na wargach dodaje smaku istnieniu nagły dotyk manty muśnięciem skrzydeł anioła uświadamia boleśnie że nie można opisać Boga więc płynę goniąc powietrze ku jaśniejącemu z wolna sklepieniu…
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Piękne i tak obrazowo ujęte, jak byś odkrywała krajobrazy podwodnych Światów.
Bez przyszlosci Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 odkryłam, zaniemówiłam, to bardzo niezdarna próba opisania tego, co trzeba zobaczyć i odczuć samemu: wszechobecny spokój, zagubienie w czasie, dziesiątki kolorów przenikających się nawzajem a jednak krystalicznie czystych, życie tętniące w każdym centymetrze wody, nie ma słów, które mogą oddać to co jest pod wodą i uczucia, jakie ogarniają tego, kto to ogląda
Rekomendowane odpowiedzi