teresa943 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 każdy dzień podróżą często wbrew woli przystanek w matni robimy uniki tymczasem złość obezwładnia porażka kładzie na łopatki lepiej uciec metodą strusia problem sam się rozwiąże aż zaskoczy kolejny przystanek istota gwoździ dotrze we wnętrzu kokonu motyl gdy nabierze barwy nieba uleci przystanek końcowy
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tereso! Przystanków jest wiele, żal barw - kiedyś będzie ostatni. PozdrawiaMy.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam Tereska Przystanków obyśmy mieli jak najmniej a jeśli już ostatni kiedyś tam to ze wszystkimi barwami. Zatrzymał mnie ten wiersz, refleksja sama się wciska. Przemyślenia, przemyślenia nas dopadają. Pozdrawiam ciepło.
Baba_Izba Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 po "nabraniu barwy nieba" i uleceniu, może nastać życie w nowym wcieleniu, jak najbardziej ziemskie. Ostatni przystanek kojarzy mi się, jako końcowy etap zmagań z przeciwnością losu, odtąd już myśląc pozytywnie i optymistycznie - będzie już tylko lepiej! Życzę zdrowia i lekkości lotu - baba
zak stanisława Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 każdy dzień podróżą często wbrew woli przystanek w matni robimy uniki tymczasem złość obezwładnia porażka kładzie na łopatki lepiej uciec metodą strusia problem sam się rozwiąże aż zaskoczy istota gwoździ kolejny przystanek dotrze we wnętrzu kokonu motyl gdy nabierze barwy nieba uleci przystanek końcowy tak bym :):)
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ważne, żeby pamiętać, dokąd zmierzamy. Serdeczności Obojgu :))))) -teresa
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak refleksja się wciska, to dla mnie sama radość. Na czas przemyśleń słoneczka -teresa
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie! Machnął się ten wiersz w jednej chwilce, a potem nie miałam czasu myśleć. Już za chwilę będzie trochę luzu, przemyślę. Dzięki:))))) Cmokasowe pozdrówko -teresa
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No ty kochana wyłożyłaś kawę na ławę. Właśnie o to chodzi. Dzięki:))))))) Zdrówka i radości -teresa
Rekomendowane odpowiedzi