Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97   w mistrzowski sposób oddajesz kondycję człowieka i przyrody, posługując się monochromatyczną paletą barw   subtelnie operujesz odcieniami szarości i grafitu, co przywodzi na myśl staloryt i starą fotografię   ceną za refleksyjność jest melancholia, która prowadzi do konstatacji na temat obojętności natury
    • Neandertalczyk  Człowiek rozumny Człowiek- narzędzie Człowiek – fizykus Elektroniczny człowiek Człowiek i inteligentny (twór) Nieokreślony i sztuczny stwór Boski człowiek? Maszyn „wiek”      
    • @LessLove nie przeklinajcie mnie, bo prostu nie wyjdę z różnych chorób:)
    • etap gentryfikacji   wchodząc w ulicę  widzę po prawej ciemne podwórko jak w przedwojniu   siatka deskami poprzeplatana w rogu olbrzymie stare płaczące  obwisłe konary   bezlistne drzewo  daje cień którego i tak jest za dużo  cisza hipnotyzuje nikogo nie widać    nikogo nie słychać  w ulicznym ścieku coś od lat zalega że trudno przejść    ćwierćwiecze temu było tu słychać ludzki śmiech i żal   dziś dopilnowane żeby nie było widać  żeby nie było słychać  by życie się nie tliło   bo nie ma ogrodu bo nie ma antresoli skoszonej trawy wodnego oczka jak to z katalogu    ja nie chcę nie chcę by tak tu dłużej było  tak ludzi zaganiano do jam globalnie  by uczyniono aż tak tak przezroczystymi   
    • @.KOBIETA. Nie da się nie kochać Takiej Siostry, ale ja nie z przymusu

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dobranoc
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...