Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 UUU Czy my wybroczyny lub już bród Unununium? Do tąd obocznościom jes teś nie weteranem. nim wyciszyli radia zasłuchanie kazało bać się jak nie bać gorszyć na dobrą sprawę nie ma tego co złego to nie ja z efedryną to proces bliski biologii parodiowany niepokój pytania w dobie grozy się mrozi odpowiedź -Co jest? -Potrzeba.
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 UUU Czy my wybroczyny lub już bród Unununium? Do tąd obocznościom jes teś nie weteranem. mam rozumieć że to piosenka? co jest ?a co kaman? * rozweseliłeś mnie, nie wiadomo czemu ale cos ten wiersz w sobie ma przekaz autora,- podśwaidomy? scmok Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zbieram doświadczenia Stasiu, to jest o tym, że ludzie zawsze łakną odczuć... jakichkolwiek skądkolwiek trzymaj się Jimmy ps pierwsza strofa to rozważanie na temat: kiedy przestanę się żywić emocjom czy cuś w tym guście
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faktycznie, nie patrzyłem na to pod takim kątem. zarapuj i prześlij ;P ja się nie podejmę znając życie zdrówka Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ten język nie ten mjuzik i za krótkie to dzięki i pozdrawiam Jimmy
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 UUU nie umiem nic powiedzieć pozdrawiam -teresa
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 to zdaje się Jimmy cuś z biologią związał a ja taka mrówka(:pozdra. ciepła
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam nie wierzę Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki żarcik ;P pozdrawiam Jimmy
Baba_Izba Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 uwaga!Do Peela: Efedryna uzależnia - substyt amfetaminy! Ostrożnie z dozowaniem! Pozdrawiam UUU - baba
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki żarcik ;P pozdrawiam Jimmy nie..całkiem poważnie mówię:) pozdrowić ciepło mogę jedynie bo nic nie kumam:)
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam nie wierzę Jimmy sprowokowałeś mnie do czytania "Potrzeba." - "głód" narkotykowy? pozdrawiam -teresa
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam nie wierzę Jimmy sprowokowałeś mnie do czytania "Potrzeba." - "głód" narkotykowy? pozdrawiam -teresa łał mam jakąś moc chyba pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki żarcik ;P pozdrawiam Jimmy nie..całkiem poważnie mówię:) pozdrowić ciepło mogę jedynie bo nic nie kumam:) Teresa już rozkminiła ;P zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi