kaja-maja28 Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zawsze nocą mnie dopadniesz chwytasz i unosisz zawsze nocą wozisz mnie wielkim, wozem gdzie nietykalne są mosty nęcisz,mamisz,ciało dręczysz a tam gdzie chcę jechać drogi nie znasz dzisiaj nie wsiadam (do wozu twojego) idę na piechotkę do ukochanego płomień jego serca wzywa mnie dotrę za godzinę, dwie by spotkać sie znim dzisiaj będę z nim pod gwiazdami a pocałunek jutrzenki obudzi mnie w jego ramionach Dzisiaj nie wsiadam (do tywojego wozu)
kaja-maja28 Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 przepraszam za błąd w temacie; powinno być"Dzisiaj nie"
Darkface Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 "Zawsze nocą mnie dopadniesz chwytasz i unosisz" W pierwszym wersie czas przyszły, a w drugiej już teraźniejszy. Zgrzyta, gdy nie ma żadnego spójnika, który by wskazywał na to, że drugi wers jest rezultatem pierwszego, np "Gdy", "kiedy". Albo ujednolicic czas. Druga strofa. "nie tykalne"- nietykalne -ort literówki, pisałaś w pośpiechu? Zdrobnienie "Piechotka" zmienia nagle ton wiersza w porównaniu z resztą strof. Wiersz nierówny. Bardziej na piosenkę by się nadawało. Takie disco polo :D Pozdrawiam ;)
rugbista121 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 A według mnie jest pozytywnie... Nie trzeba patrzeć od razu na ortografię itp. tak trzymaj kaju-maju!! Pozdrawiam;)
kaja-maja28 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 tak pisałam w pośpiechu dziękuję za komentarze Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi