teresa943 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Najdroższe spojrzenie wzrokiem pamięci chwytam, Mgiełkę, co nie opadła bladym świtem jeszcze. Barwami miłości twarz ukochaną pieszczę. Pożółkły list mocno do serca tulę. Czytam. Biegłeś parkową aleją z różą czerwoną, Czuję jej woń jeszcze w mym sercu zasuszoną. Wciąż mi się zdaje, że jestem tamtą dziewczyną O rozmarzonych oczach. Tamtym blaskiem płoną. Kochać pragnę, z miłości ku tobie oszaleć. Cieszyć się życiem. Wciąż być jeszcze młodą duchem. Miłość wyśpiewać ptakom i zostać poetą. W słońcu i deszczu tak samo kochać cię stale. Głosy przyrody rozumieć i łowić uchem, Układać wiersze. Miłość najlepszą podnietą.
zak stanisława Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Tereso, co jeden to lepszy a ten szczególnie mi bliskie, bez te róże w alei cmok
teresa943 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 dziękuję serdeczniutkie cmokasy bez róży (bezpieczniej bo kolce) hehe
teresa943 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Marianno, dodałam przez Last minute do pana Zdanowicza dzięki obecnosć i troskę serdecznie pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi