teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 nie lękaj się słów na drzewach zazielenią się jak co roku uwierz Bóg zapalił słońce w ciemności na progu jego blask nadzieję niesie na szczęście uwierz ranek zawita obudzi słońce tylko czekaj cierpliwie i wytrwaj już niedługo uwierz będziemy biegać i grać w berka śmiać się i hasać po łące pływać łódką po jeziorze w lesie gonić echo tylko uwierz
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 proste i niezauważalne w dzisiejszych schodach nie powiem infantylne bo nie chociaż forma jakaś taka ale co u mnie nie lepsza:)) pozdr. ciepło
teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 dziekuję za obecnosć i szczerość a "dzisiejsze schody" ech, czy wszyscy mają chodzić po tych samych? pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prosze i pytanie do szerszej publiczności................hop!
ava mirabell Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prosze i pytanie do szerszej publiczności................hop! ech... biegną w górę , w dół, plączą się serpentyną, czepiają spadków, podestów, a w efekcie i tak wiodą do sutereny - tam trudno o słońce, a i nadzieja umiera zbyt szybko, pzdr;) zw -sze a.m.
teresa943 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 o to smutne, co mówisz...po śmierci nadziei pozostaje już tylko śmierć dlatego poruszam ten temat; dopóki żyje choć iskierka nadziei, człowiek ma szansę życzę radości i pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze mówisz tereso pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 nie lękaj się słów na drzewach zazielenią się jak co roku uwierz Bóg zapalił słońce w ciemności na progu jego blask nadzieję niesie na szczęście uwierz ranek zawita obudzi słońce tylko czekaj cierpliwie i wytrwaj już niedługo uwierz będziemy biegać i grać w berka śmiać się i hasać po łące pływać łódką po jeziorze w lesie gonić echo tylko uwierz * tereso takimix cmok
teresa943 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 dziekuję Judyt również cieplutko pozdrawiam:) Stanisławo miło, że zajrzałaś i za mix również dziękuję pomyślę pozdrawiam z nadzieją tradycyjnym cmok:)
teresa943 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 zmixowałam w rezultacie ta wersja jest najbardziej zbliżona do mojej nieopublikowanej... czytam, czytam innych i jakoś "głupieję", poprawiam ciągle dawne wiersze a potem ech, lepiej nie mówić bardzo dziękuję Stanisławo za pomoc cmok:)
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naumiesz sie ja też poprawiam swoje stare wiersze, poprawiam i wychodzą z jednego kilka cmok :))
teresa943 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 pocieszyłaś mnie, a więc to nie tylko u mnie z jednego powstaje czasem kilka zaczynałam już żałować, czy nie pisać "do szuflady" jak dotychczas... dzięki cmok
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie gadaj gupot, w szufladzie poleżą i zżółkną a tutaj zawsze ktoś doradzi, poprawi, ujrzą światło nowe cmok
teresa943 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 jak zawsze masz rację cieplutko:) cmok
Rekomendowane odpowiedzi