Maggi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja też tak chcę tak jak każdy dzień -umierać co dzień od nowa tak po prostu... bez żalu bez opamietania rzucić się w bezdenną przestrzeń i już nie być już nie pamiętać złych słów złych wspomnień...
Maggi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Przez 4 miesiące nie napisałam żadnego wiersza, a dziś coś mnie tknęło i napisałam ten wiersz. Jakoś za bardzo mi on nie odpowiada, ale nie wiem dlaczego jeszcze nad tym pomyśle , a tymczasem chciałam sie dowiedzieć co o nim sądzicie , bardzo prosze o szczerość. Z góry dziekuje- Maggi
Taumantis Regna Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 niestety słabiutko. Nic nowego. Wersyfikacja też zła, puenta taka jak jak widać. Ale nie chce zniechęcać. Wiersz pewnie subiektywny
Karolina Czarnecka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 ważne, że z przekazem. ważne, że szczery. :) odnosząc się do tego co napisałaś - tez tak chcę :)
Rekomendowane odpowiedzi