Krzysztof Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 idę aleją wschodu słońca to zwykły dzień lecz jak trudno zrozuzumieć jakim darem jest i jak go trzeba cenić gdyż jest jedynym i niepowtarzalnym nigdy nie mogę wiedzieć co niesie w mgle swoich tajemnic i jakie bogactwa przede mną otworzy lecz jeśli tylko będę z całego serca pragnąć przyjąć wszystko co mi chce dać wszystko się przemieni mgła w słońcu zamieni się w złoto bezgraniczny błękit nieba napomina o przemijaniu i o tym że to jedyny dzień idę aleją wschodu słońca mgły płyną wśród drzew
Judyt Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 przyjąć wszystko co mi chce dać wszystko się przemieni mgła w słońcu zamieni się w złoto bezgraniczny błękit nieba napomina mi o przemijaniu krajobraz aż ciśnie się do oka pięknie pozbyłabym się jednego 'mi' taki szczegół :) idę pozdrawiam ciepło
Krzysztof Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 dziękuję ci, Judyto, bardzo mi miło a tamtego "mi" już się pozbawiłem pozdrawiam słonecznie :)
Judyt Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) prose ciii
Krzysztof Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - na praktyce :)
Rekomendowane odpowiedzi