@bazyl_prost
przeczytaj :) opowiada o tym, jak wiele ludzie są w stanie poświęcić by zrealizować swoje marzenia:) często na granicy dobra i zła…kosztem innych.
poza tym to opowieść o siedmiu grzechach …pozdrawiam:)
@Myszolak
Bardzo dziękuję!
Masz rację - nazywanie jest naturalne, ale problem zaczyna się, gdy ktoś wymaga, żebyśmy zmieścili się w jego definicjach. Wolność od nawiasu to właśnie ta świadomość - "widzę twój kod, ale nie jestem tylko nim". Dziękuję za te refleksje i pozdrawiam serdecznie! :)
@Berenika97 Nie każdy naturalnie rodzi się i wychodzi z gotyckiego mroku jak ja. :)
Uznaj to za lekki skręt od dotychczasowej twórczości
jak ja swoje erotyki.
@vioara stelelor To prawda, jednak wydaje mi się, że chyba każdy coś takiego kiedyś przeżył. Gdy ktoś uważa cię za głupiego - wychodzisz głupio. Gdy za mądrego - łatwiej przychodzi mówienie mądrych rzeczy. Taki trochę efekt pigmaliona. Choć w wierszu to już taka ekstremalna wersja,
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
więc twoje uwagi są celne.
Dziękuję za ten komentarz :) i pozdrawiam
Uwielbiam Kinga i właśnie tytuł mi się z nim skojarzył, choć tej książki akurat jeszcze nie czytałam... Wszystko przede mną :)
Wiersz bardzo ciekawy, z piątej półki niczego nie sięgniemy, ale jeśli ona jest wysoko nad nami, nie wiemy czy i co tam jest. Świetna puenta.
Pozdrawiam serdecznie:)