Tomasz Witkowski Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Prosiła raz mrówka słonia znajomego „tak pięknie to robisz, zatańcz druhu stary” Zatańczył, i owszem walca frywolnego Stratował mrowisko i ze dwa hektary
Duilla Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 cały rządek mrówek stanął jakby wryty choć słoń tańczył z gracją, nie te gabaryty wszyscy mówią teraz - mrówko zawiniłaś niepotrzebnie słonia o taniec prosiłaś.
Tomasz Witkowski Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Prosiłaś, Prosiłaś! piasek poszedł w tryby Wątek pozytywny jednak jest w tym wszystkim Wyobraźcie sobie, co byłoby gdyby Słoń nasz preferował taniec towarzyski
Duilla Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 mrówka tyle nie przytyje, słoń nie zrzuci wagi choćby ona była w ciuchach a on byłby nagi a więc nigdy w tańcu owej pary nie ujrzymy jeśli nawet bardzo głośno na nich nakrzyczymy więc nie warto zdzierać głosu i się denerwować trzeba schować się w ukryciu i oddzielnie obserwować.
Tomasz Witkowski Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Za woalem mocne słowa usłyszeć się dało Szkoda tylko, że moresu nie mogą mi przydać Nie w mym stylu nic nie robiąc czekać, by się działo Co mi z tego, że ja widzę kiedy mnie nie widać
Rekomendowane odpowiedzi