Pan poeta Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Po prostu Romans(koniecznie) ona wcześniej upiekła serce, zamknęła ganek, powyrzucała kaczki do wielkich, dryfujących słojów z japońskim Ama no - gawa przed wieczorem, cholera, wieczór był przed F jak Fotmateria, kaszkiety tymaczasem puszczali jak zastój ona podniosła sukienkę, określiła matowość, piłeczkę i sangwinę submiarką zmierzyła chłód nocy i wszechświata szadż, cholera, to nie ta która ostatnio, produkowała światło to już była małżowina na kruchych ścianach ślimaki w fabrycznych uniformach, pęciny, bajdy, plusk zasklepiał okno oby tylko nikt nie dostrzegł tej szopki! (cichoooooooooo)!!! okamgnienie, wyrzucane z ogromną siłą, wstrząsało zagęszczoną włośnicą ta leżała na dachu, czuwając nad nami zwija się i spinała dla zabawy mlecze nagle plama rdzy upadła mi na twarz rozsiane rzęsy, wymieszały się w miednicy z jej konsystencją to była jej czarna magia, nie była moją kochanką od dawna czułem, jak w jej języku, ktoś budował pereceptor
Pan poeta Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jest na temat):
Rekomendowane odpowiedzi