zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 ??? na zdrowie znaleźć miejsce gdzie zioło się skręca w dziewięćsił na miedzy zając z kotem w przyjaźni na długim cybuchu bajki plecie kosom w moherach zakładają gniazda osy papugi nie drą się z piór gdzie zachowana jest proporcja wymiennej roli sługi i pana najbardziej mi trzeba nie żubrówki do cholery, panie r - nie żubrówki
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Stefan dobrze wkręcony pomiędzy zioła:))) PozdrawiaMy.
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 i robi skręty do Lasu Księżnej..... cmok mój Ty Duecie.... M&S
allena Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Stasiu, a tak dokładnie to nie doczytałam(?) czegóż to peelce trzeba?:) A.
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Stasiu, a tak dokładnie to nie doczytałam(?) czegóż to peelce trzeba?:) A. zachowania proporcji wymiennej roli sługi i pana alleno, nie doczytałaś????? cmookeS
IN Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 faaajnie z panemeRem i siłami dziewięcoma po skręceniu jest, rzec by można - kompletne a jakby tak onemu amputować "chciałabym" ? nie eRowi (boże uchowaj!) :)))
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 dokonało się... Cmoook Inuś,
Ewa_Kos Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 po "dziewięćsił" trzeba na Dolinę Jaworzynki, albo na Skupniowy Upłaz:) tam zanikają wszelkie proporcje:)))))
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Wuszko za co biedna Pl ma trafić do kąta???;))ona taka niezdecydowana, sama nie wie czego chce.... Ewuś a Stefan mówi że dziewięćsiły tylko pod piramidą można zdobyć;)) dzikie kochane i milej 'nidziei'
M._Krzywak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Co ten Stefan w sobie takiego ma? "gdzie zioło się skręca" otototototototototo :) To ja jadę w te wakacje z Wami.
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hę? ;| do wiersza, mój drogi, do wiersza! do nogi.....
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 a, krzywy zdrajca????? na zioło go, niech zrywa, hehe my wysuszym...
M._Krzywak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Nigdzie nie jadę. I będę Wam dokuczał strasznie. o
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ,jak to NIGDZIE???? cholera, a do Stefana??? kto siewpraszaŁ?????;))))
M._Krzywak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Aaaaaaaa, no pewnie, że chciałem jechać. Szkoda, że los nie chciał, żebym jechał. Psia mac...
Ewa_Kos Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eeeeee tam! Stasia się też wpraszała i tak nie była i co tam pisze takie b.Ja byłam i zginęłam i cudownie się odnalazłam, więc mogę co nieco na ten temat.:))))) O!!!!!
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eeeeee tam! Stasia się też wpraszała i tak nie była i co tam pisze takie b.Ja byłam i zginęłam i cudownie się odnalazłam, więc mogę co nieco na ten temat.:))))) O!!!!! no to EWuś czekamy na to conieco.....;))) cmok kosy w nosy!!!!
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. psia? ejże, moj los taki sam, niechce...
Ewa_Kos Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eeeeee tam! Stasia się też wpraszała i tak nie była i co tam pisze takie b.Ja byłam i zginęłam i cudownie się odnalazłam, więc mogę co nieco na ten temat.:))))) O!!!!! no to EWuś czekamy na to conieco.....;))) cmok kosy w nosy!!!! A ja Ci nie opowiadałam? Jeśli nie, to zgodnie z umową zapraszam do siebie:))) Mówiłaś, że listopad będzie"wyjazdowy" i boję się,że się skończy za szybko:))) Cccmmookk!!!
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 tak Ewuś, cholerka już połowa, a ja zaGrypina.
Rekomendowane odpowiedzi