Liliane Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 chcę zrobic jeden mały błąd umyślnie od tego zależy wolny dostęp na koncert miłości nie interesuje mnie wyjazd na wieś postawimy falochron z muszelek i krzemieni niech to co zostało jeszcze w nas mieni się mieni jest czas
Liliane Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 sorki, pomyliłam się, wybaczcie...:)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Chociaż czynisz to celowo jednak mylisz się wzorowo
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie będę się spierał ani imputował Ale ten Liliane się zakamuflował
Liliane Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 pomyliłam się naprawdę w żabkę mnie zaklęto ale dziś się odczaruję w andrzejkowe święto.
Duilla Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 sama się nie odczarujesz królewicza Ci potrzeba chyba, że mu dasz buziaka wtedy , gdy królewicz ziewa.
Rekomendowane odpowiedzi