Duilla Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Trochę grosza odłożyłem i "marzenie" swe spełniłem dziś swe ramię wydziargałem nawet z bólu nie płakałem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Czy to męstwo czy głupota? - dla mnie nie jest oczywiste. Choć nie ganię tatuaży moje ciało jest wciąż czyste.
Duilla Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ni to męstwo, ni głupota przyszła zwykła mi ochota by uwiecznić na ramieniu pewien symbol, Panie Heniu :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Jeśli chodzi o symbole to najbardziej polski wolę. Od tysięcy lat bez mała polski symbol to gorzała. Wirtualnie strzelmy brudzia i już nie mów - Panie Heniu. Dawaj pyska i od teraz mów normalnie – po imieniu.
Duilla Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Daję pyska, jestem Jacek ten co ukradł babce placek cóż więc Heniu wychylimy? może ćwiatrtkę obalimy?
Duilla Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Daję pyska, jestem Jacek ten co ukradł babce placek cóż więc Heniu wychylimy może ćwiartkę obalimy?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Co tam ćwiartka, kiedy trzeba z tej okazji choć po szklanie na początek no a potem skromnie bo to nie jest chlanie. Co najwyżej pół na głowę a jak masz na więcej chrapkę to się nie czaj, wypijemy oprócz tego i tą kapkę. No bo co to litr na głowę w szczególności dla Polaka który pija okazyjnie a to jest okazja taka. Lej więc Jacku ów alkohol z butelczyny do szklanicy a ja tylko Ci podpowiem zaczynamy od Soplicy. Bo Soplica z Twym imieniem poprzez Pana Tadeusza przywołuje wiele wspomnień i do łez niekiedy wzrusza.
Duilla Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Tobie odmówić nie mogę po półlitra my na nogę Soplicówki wypijemy po śledziku przy tym zjemy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Krótki odpoczynek i już po godzinie oprócz tej Soplicy mamy po dziewczynie bo choć zamówienie zabrzmiało zdrobniale to „Panią Walewską” wnoszą nam na salę.
Duilla Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Jeszcze w głowie mi się kręci a tu nowa flaszka nęci i cóż rady nie ma na to trzeba brać się szybko za to.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 I co dalej z tym szampanem? Czy uwaga odwrócona? Czy ten s(z)am pan cię zniewolił? I czy padłaś mu w ramiona?
Duilla Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Cóż Marianna Nam odpowie? Czy wypiła Nasze zdrowie? Jak się czuła po szampanie czy piosenkę o Mariannie zna, tę którą Kazik śpiewa? w której życie jej opiewa.
Rekomendowane odpowiedzi