Tali Maciej Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 chciałbym napisać tylko w słowie nie chcę się ocierać więc gęsto za kamuflażem jest czwarta nad ranem stare dobre wiedzie prym i takie tam banialuki jak księżyc w pełni a w butelce niestety już pusto napiszę coś na około że usta rzęsy i w spojrzeniu będzie o oddechu tym spazmatycznym również nowy kolor włosów niby nie zauważony i chwile kiedy w milczeniu uczę się ciebie na pamięć od pierwszego liścia zapachem żywicznym a w międzyczasie* między opuszkami układać każdy włos z uwielbieniem jak mój świętej pamięci kiedy przy piecu kaflowym z pieczołowitością każdym drewienkiem wzniecał płomień chciałbym napisać * zapach liści www.youtube.com/watch?v=uL3PKnENe1Q www.youtube.com/watch?v=OdE2XVogj1I oraz międzyczasie www.youtube.com/watch?v=hcvIYvQkyLQ
Lena Achmatowicz Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -nienawidzę. z zazdrości oczywiście. "uczę się ciebie na pamięć" - takie to wiesz, oklepane. wymień na coś swoiszego; leń ze mnie jak nie wiem co i linków nie sprawdzam, tekst czytało sie dobrze, tylko ta pointa taka, hmm, zawsze twierdziłam, że mam zamiast sreca pompę olejową z poldka; ale nawet intuicyjnie nie czuję tego zakończenia. naiwne troszkę. a jakby chociaż tak: "chciałbym ci napisać " po prostu (?) serdeczności lenka
Tali Maciej Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 a wiesz że pierwsza wersja jaką miałem w kompie właśnie się kończyła taką klamrą w identyczny sposób jak początek, czyli chciałbym napisać, bo w sumie zostawia wiersz nadal otwarty, bo ten wątek o który zachacza wiersz nie jest nigdy skoończony, więc na podstawie pierwszego warsztatowego podszeptu zmienię końcówkę pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 No ładnie Macieju, pozdrawiam, Stefan.
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 jak tylko zerknęłam coś muzyką zapachniało doszłam do końca no i jest!;)czwarta nad ranem morza szum.. była taka pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 przeczytałem: "każdym wydechem wzniecał płomień" :)
Tali Maciej Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Stefan
Tali Maciej Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czwarata nad ranem ,stare dobre sie wie(:
Rekomendowane odpowiedzi