Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 zawsze będziesz po którejś stronie chociaż zgubisz swój cień zaprzęgasz biliony bitów a w piąty wymiar - abstrakcją zacierasz granicę dobra i zła profanując wartości wmawiając że nikt nie zmatwychwstał
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ciekawe, brakuje mi na końcu paru słów, albo słowa.
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 podoba mi się pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Jacku, zmiana stylu? wiesz bardzo pasują twoje słowa do mojego powyższego wiersza> zbieg okoliczności, myslimy o tym samym...różnym językiem,;))) wypłynąwszy na głębię zaciera granicę dobra i zła profanując wartości wmawia, że nikt nie zmatwychwstał serdecznie pozdrawiam ES
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Stefan; Każde słowo następne lubich para może zawęzić temat Judyt dziękuję Stasiu to chwilowe - było święto i refleksje. Do swojej ulubionej formy wrócę a teraz coś sobie muszę udowodnić pozdrawiam wszystkich Jacek
Lena Achmatowicz Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 dla mnie to i drugi wymiar jest abstrakcją, co robić, baba. ;) "zacierasz granicę dobra i zła " a może :zacierasz granicę dobra bo chyba jasne, że za tą granicą zło; to samo a jakby szerzej. ja widzę to tak: -------------------------------- zawsze będziesz po którejś stronie chociaż zgubisz swój cień zaprzęgasz biliony bitów w piąty wymiar - abstrakcją zacierasz granicę dobra wmawiając że nikt nie zmatwychwstał --------- wydzieliłam "zawsze będziesz" ze względu na dialog tych słów z pointą i tytułem. pozdrawiam serdecznie
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Jacku! zawsze będziesz po którejś stronie chociaż zgubisz swój cień taka kolej rzeczy PozdrawiaMy.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję zrobiłaś to znacznie lepiej pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tych dniach ta prawda do nas przemawia dziękuję i Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tych dniach ta prawda do nas przemawia dziękuję i Pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję zrobiłaś to znacznie lepiej pozdrawiam Jacek to była tylko sugestia/propozycja, prócz tego, że poprzerzucalam - nic nie zrobilam.
Rekomendowane odpowiedzi